ORV REAAL blijft verbeterd worden

maandag, 7 juli 2014

REAAL werkt continu aan de ontwikkeling en verbetering van haar succesvolle overlijdensrisicoverzekering. Daarbij kijken zij naar de markt(ontwikkelingen). En vanzelfsprekend luisteren ze naar de klantwensen.

Wij willen u van 3 interessante verbeteringen op de hoogte brengen.

Rokers-tarief aangescherpt
REAAL heeft voor iedereen een passende overlijdensrisicoverzekering. Voor niet-rokers bijvoorbeeld, maar ook voor rokers. Op dit moment is het tarief voor rokers met eindleeftijd 65 jaar of met een looptijd van 30 jaar bij REAAL een van de scherpste in de markt. Zij bieden rokers dit zeer scherpe tarief bij zowel annuïtair dalende als gelijkblijvende overlijdensrisicoverzekeringen.

Hoger verzekerd bedrag bij verkorte gezondheidsverklaring
Voor aanvragen met een verzekerd bedrag tot € 500.000 is voortaan een verkorte gezondheidsverklaring voldoende. Voorheen was dit bedrag € 300.000.

Meer gemak met de (elektronische) gezondheidsverklaring
Wilt u binnen 3 werkdagen na aanvraag de polissen ontvangen? Bij de meeste aanvragen is dit mogelijk als u gebruik maakt van de elektronische gezondheidsverklaring.

Als u de gezondheidsverklaring online invult dan:
* ontvangt u snel na het insturen van een volledig ingevulde ondertekende verklaring t.b.v. een te verpande ORV een dekkingsbevestiging.
* krijgt u alleen de vragen te zien die u moet invullen. Er volgen geen aanvullende vragen meer op een later tijdstip.
Zo kan verwerking van de verklaring snel en foutloos gebeuren.

Bereken premie REAAL Risicoverzekering (orv)

« Terug naar nieuwsoverzicht