Waarom is de goedkoopste orv goedkoper?

dinsdag, 4 mei 2010

De goedkoopste orv sluit u af met zelfwerkzaamheid, wij vergelijken premies van overlijdensrisicoverzekeringen ook provisieloos. U kiest zelf de goedkoopste of in uw ogen beste overlijdensrisicoverzekering en beslist zelf zonder advies over o.a. de hoogte en looptijd van de verzekering en verzekerde bedragen. U vraagt, wij draaien, daar komt het eigenlijk op neer.

Via de dienstverlening 'execution only' bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering, komen wij grote groepen (ervaren) consumenten tegemoet die graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun financiële voorzieningen. Deze groep heeft geen behoefte meer aan advies of inhoudelijke bemoeienis van een adviseur.

En dat scheelt u enorm in de kosten en dus krijgt u de laagste premie, laagste afsluitkosten en goedkoopste orv via www.goedkoopste-orv.nl.

Lage marges, eerlijke dienstverlening
Geen onnodige kosten en uitgaven
Weinig overhead bij Goedkoopste ORV
Geen verlaging van persoonlijke service
Bereken zelf de goedkoopste ORV premie
Onze kosten zijn erg laag waar u van profiteert

Test ons met een gratis premievergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).

« Terug naar nieuwsoverzicht