ORV op 1 of 2 levens afsluiten

zaterdag, 9 oktober 2010

Meestal wordt een overlijdensrisicoverzekering afgesloten op twee levens. Makkelijk en overzichtelijk. Dat klopt. De verzekeringsnemers van de overlijdensrisicoverzekering gaan er dan wel aan voorbij, dat de risicoverzekering uitkeert en stopt bij het overlijden van één van de verzekeringnemers. In veel gevallen wil de achterblijvende partner dan toch een nieuwe overlijdensrisicoverzekering afsluiten voor bijvoorbeeld de kinderen.

Nadeel: de verzekeringnemer is dan vaak veel ouder dan bij het afsluiten van de overlijdensrisicoverzekering op twee levens en zal nu geconfronteerd worden met een veel hogere overlijdensrisicopremie door de leeftijdstijging.

Tip: beter af met 2 overlijdensrisicoverzekeringen op één leven

U heeft dan beiden een eigen risicoverzekering. De overlijdensrisicoverzekering keert dan ook twee keer uit indien u beiden (gelijktijdig) komt te overlijden. Ook bij echtscheiding bieden twee risicoverzekeringen meer flexibiliteit. De extra risicopremie voor een tweede verzekering is vaak erg laag. U kunt deze dan ook kruislings afsluiten.

Vraag een gratis premievergelijk van alle goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen (orv), kies zelf de goedkoopste en voor u de beste orv. Gegarandeerd de laagste premie, laagste provisie en afsluitkosten. Ook de goedkoopste orv's volgens de Consumentenbond! Dus altijd de goedkoopste ORV.

Vraag hier uw gratis premievergelijk ORV met én zonder provisie

Binnen één werkdag het complete premievergelijk van goedkoopste orv's met productinformatie in uw mailbox. Alle orv's zonder provisie indien mogelijk of ontvang premies terug als er toch afsluitprovisie inzit.

« Terug naar nieuwsoverzicht