Uitvaartverzekering TAF zonder provisie

donderdag, 27 januari 2011

De TAF Personal Uitvaartverzekering is een uitvaartverzekering die uniek is voor de Nederlandse markt. Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor de verzekering wanneer deze los gesloten wordt.

Als extra service biedt TAF deze verzekering ook aan in combinatie met de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering: de TAF Combi Uitvaartverzekering.

U kunt de uitvaartverzekering van TAF zonder provisie via ons afsluiten; bespaar eenvoudig veel premie.

TAF Personal Uitvaartverzekering

Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor deze verzekering: het invullen van een aanvraagformulier is voldoende om de verzekering te sluiten. Dit is mogelijk omdat er, afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde, een periode wordt gehanteerd waarin er slechts dekking is bij overlijden als gevolg van een ongeval. Voor verzekerden tot de leeftijd van 50 jaar is deze ‘inloopperiode’ bijvoorbeeld twee jaar. Dit is uniek in de Nederlandse markt!

Komt een verzekerde gedurende deze ‘inloopperiode’ te overlijden, maar niet als gevolg van een ongeval? Dan wordt 90% van de reeds betaalde premies terugbetaald!

Bent u geïnteresseerd in de TAF Personal Uitvaartverzekering?
Bekijk de consumentenbrochure TAF Personal Uitvaartverzekering of vraag ernaar.

TAF Combi Uitvaartverzekering

De TAF Combi Uitvaartverzekering wordt in combinatie met de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering gesloten. Voor de acceptatie van beide verzekeringen wordt gebruikt gemaakt van één aanvraagformulier en één gezondheidsverklaring per verzekerde. Hierdoor kent de TAF Combi Uitvaartverzekering een scherpere premie dan de TAF Personal Uitvaartverzekering.

Vraag een gratis en vrijblijvend premievergelijk uitvaartverzekeringen met en zonder provisie.

Meer weten over uitvaartverzekeringen? Vraag ons gerust!
Bel dan naar 0900 - 446 0 446 of gebruik ons contactformulier
.


« Terug naar nieuwsoverzicht