Telefonische medische acceptatie Leidsche XL

donderdag, 5 mei 2011

De onlangs geintroduceerde Leidsche XL is een goedkope overlijdensrisicoverzekering die u unieke kenmerken heeft. Eén daarvan is de telefonische medische acceptatie. De ander het premiedepot.

Het medische traject is verbeterd en vindt plaats middels tele-accepatie ofwel medische acceptatie per telefoon. Ook is de premie zeer scherp. Vraag vrijblijvend een premievergelijk en zie het zelf.

Bij het aanvragen van de Leidsche ORV XL kan de klant 2 voorkeursdagen en tijden opgeven wanneer hij/zij gebeld wenst te worden. Deze acceptatie zal worden uitgevoerd door de Arbeidsdesk.

Een medisch acceptant belt dan voor afname van de gezondheidsverklaring. Indien een keuring van toepassing is, zal de aanvrager direct worden gebeld om een keuringsafspraak in te plannen.

De ervaringen met telefonische medische acceptatie zijn:
* snelheid en duidelijkheid voor de klant (extra toelichting kan direct gegeven worden).
* betrouwbaarheid (via telefoon betrouwbaarder dan digitaal op schrift)
* tijdbesparing aanvrager

Het gespreksverslag van tele-acceptatie zal nog wel ter ondertekening naar de aanvrager worden gestuurd. Dit houdt het proces echter niet op, de polis kan al wel verstrekt worden, maar het getekende verslag dient binnen 14 dagen aan het dossier worden toegevoegd.

Hebt u verdere vragen hierover of over de Leidsche XL risicoverzekering? Neem gerust contact met ons op of bel 0900 - 446 0 446.

gerelateerde berichten:

nieuw: Leidsche ORV XL
Provisievrij Leidsche XL afsluiten
Lastenverloop door premiedpot Leidsche XL

« Terug naar nieuwsoverzicht