Acceptatieproces Dazure

dinsdag, 17 april 2012

Om te beoordelen of je een overlijdensrisicoverzekering kunt afsluiten bij Dazure, is het nodig dat de verzekerde medische gegevens verstrekt. Op basis hiervan wordt er beoordeeld of je een verzekering bij Dazure kunt afsluiten en op welke voorwaarden. Het is mogelijk dat je wordt afgewezen of dat je wordt geaccepteerd, maar dan wel met een verhoogd risico (premieverhoging).

Daarom wil Dazure GoudIdee meer weten over jouw gezondheid. Zo kunnen zij vervolgens een inschatting maken van het overlijdensrisico. Je gezondheid is dus van groot belang bij de beoordeling van jouw aanvraag.

Lees alles over Dazure Goudidee

Hoe kun je de medische afdeling inzicht geven in je gezondheid?

Er zijn verschillende manieren om inzicht te krijgen in jouw gezondheid. Dit noemt men gezondheidswaarborgen. Deze waarborgen verschillen omdat Dazure meer informatie over jouw gezondheid vraagt bij hogere verzekerde bedragen of als je ouder bent. Hier zie je wat de verschillende waarborgen zijn.

Hier kun je aanvullende informatie vinden over de medische beoordeling van de verzekerde als er een aanvraag is ingediend:

Toelichting medische acceptatie
Informatie fraudebestrijding
Beslisboom medische acceptatie (stappenplan)
U moet worden gekeurd, en nu?

« Terug naar nieuwsoverzicht