Delta Lloyd ORV alleen nog netto

dinsdag, 28 augustus 2012

Vanaf 1 september gaat Delta Lloyd volledig over op de netto overlijdensrisicoverzekering (ORV).

Vanaf 21 december 2012 worden ORVs geaccepteerd tegen een sekseneutraal tarief. Een sekseneutraal tarief betekent dat er in de premie geen onderscheid wordt gemaakt in het geslacht van de verzekerde.

In dit nieuwbericht leest u meer over de netto ORV van Delta Lloyd en de overgang op sekseneutrale tarieven.

Wat betekent de wijziging voor het aanvragen van een Delta Lloyd ORV zonder provisie?

Dient u een aanvraag in op basis van provisie vóór 1 september 2012?


Wanneer u een aanvraag indient voor 1 september en deze aanvraag geaccepteerd wordt voor 21 december 2012 dan zal de verzekering worden opgemaakt met de keuze zonder of met provisie. Dit zal ook van toepassing zijn als de verzekering een ingangdatum op of na 1 januari 2013 heeft.

Bij een acceptatiedatum op of na 21 december is het alleen mogelijk om een netto ORV (provisievrij) op te maken op basis van sekseneutrale tarieven.

Dient u een aanvraag in op of na 1 september 2012?

Een ORV aanvraag op of na 1 september 2012 wordt alleen op basis van het netto tarief opgemaakt. De aanvraag moet voor 21 december 2012 geaccepteerd zijn. Bij acceptatie op of na 21 december wordt de ORV opgemaakt op basis van het sekseneutrale tarief.

Dient u een aanvraag in op of na 21 december 2012?

Wanneer u een ORV aanvraag indient op of na 21 december dan zal de verzekering alleen worden opgemaakt op basis van sekseneutraal tarief.

De zakelijke ORV van Delta Lloyd stopt

Vanaf 1 september 2012 is het voorlopig niet meer mogelijk om een ORV op naam van een rechtspersoon te sluiten (compagnon verzekering). Wij stellen u op de hoogte wanneer de nieuwe verbeterde zakelijke ORV weer aangeboden wordt.

Vraag een gratis en vrijblijvend premievergelijk goedkoopste orv's van alle overlijdensrisicoverzekeringen, ook provisieloos (= netto premie orv).

« Terug naar nieuwsoverzicht