Uniseks tarief Callas ORV

woensdag, 17 oktober 2012

Omdat Callas het uniseks tarief per 21-12-2012 gaat toepasen, zijn tot deze datum offertes / aanvragen gebaseerd op het niet-uniseks tarief.

Als een overlijdensrisicoverzekering van Callas vóór 21-12-2012 is aangevraagd en zij kunnen deze vóór deze datum accepteren, dan zal Callas de verzekering opmaken op basis van het niet-uniseks tarief.

Is dit niet het geval, dan zal bij de acceptatie een nieuwe berekening worden gemaakt op basis van het uniseks tarief en volgt een aangepast voorstel. Dit kan betekenen dat de premie, koopsom, de uitkering of het eindkapitaal wijzigt. Dit kan in het voordeel, maar ook in het nadeel van de klant zijn.

Erasmus en Callas bieden samen al jaren zeer succesvol gelabelde overlijdensrisicoverzekeringen aan. Met zeer scherpe tarieven en uitstekende processen. Erasmus Leven is de verzekeraar en de Callas Group verzorgt snel en correct de acceptatie, polisafgifte en verdere verwerking.

Bekijk ook onze afsluitkorting aktie

Kenmerken Erasmus Risico Plan

• Hoogte uitkering af te stemmen op eigen wensen en situatie
• Scherpe, gelijkblijvende premie, dus geen verrassingen
• Eenvoudige acceptatie

Daarbij kunnen wij deze overlijdensrisicoverzekering vanzelfsprekend zowel mét als zónder provisie aanbieden.

Erasmus Risico Plan voor wie, wanneer?

Het kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering gaat bijna altijd gepaard met een belangrijk moment in uw leven: een huwelijk, een geboorte of de aankoop van een huis. De reden om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten is echter in alle gevallen dezelfde; ervoor zorgen dat na een overlijden de nabestaanden niet met onoverkomelijke financiële lasten achterblijven. Een verzekeringsproduct dat eigenlijk in elk huishouden thuis hoort en meestal geen al te grote aanslag op uw budget pleegt. Uw reden te besluiten een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten is persoonlijk, evenals wie er moet worden verzekerd, de hoogte van het te verzekeren bedrag en aan wie dat bedrag uiteindelijk moet worden uitgekeerd na een overlijden. Samen met uw adviseur stelt u zelf de voor u best passende verzekering samen.

Erasmus Risico Plan: één van de beste overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland

Met Risico Plan van Erasmus Leven kiest u voor één van de beste overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland; een uitgebreide dekking tegen een scherpe prijs. Erasmus Leven behoort tot de goedkoopste aanbieders in Nederland. En één van de best presterende.

Vraag een vrijblijvend premie vergelijk van alle risicoverzekeringen, wij tonen ook de provisievrije premie's.

« Terug naar nieuwsoverzicht